Температурата на двигателя постоянно се променя,ходи нагоре надолу не е постоянна дори и на дълаг път,като почне от 80 стига до 96-7 градуса термостата отваря и и сваля пак на 80,но този процес се повтаря постоянно през 1-2 минути и като се повтори това 7-8 пъти започва да не може да охлади до 80 а само до 90,92,95градуса и идва един момент в който нищо не може да я охлади, вентилаторните перки не помагат също,е само като е на място не и дават да загрява.Аз си мисля че не е от термостата защото тои много хубаво си отваря на 96 градуса,вазможно ли е да е от водната помпа,да не и стига дебита на водата?
Моля ви даите ми съвет от какво може да загрява така,не мога да я карам спокоино очите ми постоянно са на датчика за температурата защото ме е страх да не я опека отново а тя предния пат именнозаради този проблем прегря.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!
Моля ви даите ми съвет от какво може да загрява така,не мога да я карам спокоино очите ми постоянно са на датчика за температурата защото ме е страх да не я опека отново а тя предния пат именнозаради този проблем прегря.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!
Comment